Tietosuoja

T:mi Vesityöt ja Kuljetukset Karhunen
Kulmakuja 2 E 30
42300 JÄMSÄNKOSKI
oskari@oskarikarhunen
Y:tunnus: 3165725-9
Puh: 044 9686252
https://www.oskarikarhunen.fi

TIETOSUOJASELOSTE

EU:n yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan 25.5.2018. Asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Kuten tähänkin asti, huolehdimme henkilötietojen huolellisesta ja lainmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Käytämme asiakkaiden henkilötietoja sekä yritysten Y-tunnuksia laskutusta varten ja mahdollisiin yhteydenottoihin puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse työn aikana tai sen jälkeen.

Tietojen tarkistus ja/tai poisto

Omat tiedot meidän rekisteristä voitte tarkastaa ja halutessanne poistaa lähettämällä sähköposti oskari@oskarikarhunen.fi tai soittamalla numeroon: +358 409686252. Kyseiset tiedustelut voitte tehdä myös normaalina posti kirjeenvaihtona.

Miten säilytämme asiakkaiden henkilötietoja?

Henkilötietoja säilytämme turvallisesti kirjanpitojärjestelmässämme. Järjestelmä on suojattu käyttäjännimellä ja salasanalla. Meidän tietokoneemme ovat suojattu salasanalla ja niissä on virusohjelma. Meidän puhelimet ovat myös suojattu salasanalla. Puhelimissa löytyy asiakkaiden nimet ja puhelinnumerot.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Asiakkaiden henkilötiedot pysyvät kirjanpitojärjestelmässämme, jos asiakas ei ilmoita haluavansa poistaa tietonsa. Myös vanhat laskut jäävät sekä järjestelmään että tiedot jäävät myös kirjanpitoon kirjanpitolain arkistointiajan mukaisesti.

25.5.2018 lähtien tulemme kaikissa tarjouksissa / hinta-arvioissa sekä sähköpostissa pyytämään, että kaikki asiakkaat hyväksyvät, että heidän henkilötiedot jäävät rekisteriimme. Tulemme myös erikseen kysymään, jos saamme luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi yhteistyökumppaneille työn tai tiedustelun kannalta oleelliseen tietoon.

T:mi Vesityöt ja Kuljetukset Karhunen